5 dabiski līdzekļi, lai pārvarētu galvassāpes

Galvenais galvassāpju un sliktas atmiņas cēlonis ir smadzeņu asinsvadu nosprostojums. Tāpat kā visiem ķermeņa audiem, arī smadzenēm nepieciešama pastāvīga tīrīšana.

Asinsvados uzkrājas liekais sāls, tauki, kaļķi un toksīni, veidojot aterosklerotiskas plāksnītes.

Asinsvadu attīrīšana no liekā holesterīna un citiem uzkrātajiem kaitējumiem notiek dabiski, tikai pievienojiet ēdienkartei noteiktus produktus!

Elastīgi, jauni asinsvadi veicinās labu smadzeņu asins apgādi un to vienmērīgu darbību. Izlasiet to pārtikas produktu sarakstu, kas palīdzēs jums skaidri domāt jebkurā vecumā! Tie ir īpaši noderīgi tiem, kuri visu laiku cieš no galvassāpēm.

Valrieksti medū

Sasmalciniet valriekstus blenderī vai izlaidiet tos caur gaļas mašīnā. Pievienojiet medu. Masai jābūt diezgan biezas konsistences. Ja vēlaties, pievienojiet nedaudz kanēļa un ingvera. Maisījumu uzglabājiet ledusskapī, neaizmirstiet to lietot 3 reizes dienā pa 1 ēdamkarotei pirms ēšanas.

Valrieksti pat vizuāli atgādina smadzenes – tajos esošās vielas pienācīgi rūpēsies par svarīgāko orgānu.

Sīpolu sula ar medu

Sajauc 1 glāzi medus ar 1/3 glāzes sīpolu sulas. Šo ne pārāk garšīgo, bet ļoti noderīgo maisījumu glabājiet ledusskapī. Lietojiet 3 reizes dienā pa 1 tējkarotei. Papildus asinsvadu attīrīšanai šim līdzeklim ir vēl viens veselību veicinošs efekts – imunitātes paaugstināšana.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment